Restoran Castio

Riblji restoran CASTIO Petrovac
Restoran Castio se nalazie na samom šetalištu u Petrovcu.

Svojim ambijentom podsjeća na pravi primorski restoran zbog sklopa starih primorskih kuća i prelijepog primorskog rastinja.

Uz širok asortiman ribe, rakova, gambora i ostalih morskih specijaliteta, možete uživati u prelijepom pogledu na dva ostrva ispred Petrovca, Katiča i svete Neđelje.
Telefoni za rezervacije su: 086/461-073;
Mob: 069/578-602

 

 

 

Restoran Maslina

Retoran Maslina

Restoran Maslina se nalazi u Petrovcu na moru. Počeli smo sa radom 1989. godine kao i o jedan prvih privatnih restorana u Petrovcu.

Ono što je posebno interesantno svima koji posete ovak autentičan primorski restoran je to da se nalazi u samom maslinjaku,  a da se na samoj terasi restorana nalaze dva stable masline stara oko 200 godina. Želja nam je bila da svaki gost oseti toplinu koju imaju restorani u kojima je svaki član porodice uključen, od ulova sveže ribe i morskih plodova da samog serviranja gostu.

Kontakt:
Mirišta bb
Petrovac na moru
Crna Gora

Tel/Fax:
086 461 659
086 461 693
office@restaurantmaslina.com
www.restaurantmaslina.com

 

Caffe KASTELLO


Caffe KASTELLO Petrovac na moru

Sa otvorenim šankom i terasom uz sami kraj petrovačke plaže u prizemlju tvrđave Castello nalazi se istoimeni caffe bar.

Neprestana žurka sa velikim izborom koktela, svih alkoholnih i bezalkoholnih pića uz moderan zvuk chill, acid jazz i disco house muzike.

Nezaobilazno mjesto ukoliko želite dobar provod u Petrovcu.
Ljubazno osoblje i koktel majstor Jura Vas srdačno očekuju.

 

 

 


 

Restoran i pansion Nobel

 

Restoran i pansion Nobel PetrovacRESTORAN I PANSION NOBEL se nalazi u Buljarici na oko 500m udaljen od buljaričke plaže. U sklopu objekta se nalazi restoran, konoba i pansion sa 9 luksuzno opremljenih soba.”

Kontakt telefoni: 086/461-280; 069/040-663; 069-251-640