Apartman Galija BROWN se nalazi u prizemlju i ima baš sve što je potrebno za veoma udoban boravak u Petrovcu. Sve funkcionalne prostorije u apartmanu su  natprosječno opremljene i svaku krasi izuzetno praktičan, moderan i estetski upečatljiv enterijer.

Rezervišite apartman sa prostranim toaletnim stolom koji je spojen sa slavinom na kome ćete pored šminke  moći da spustite zaista sve što Vam je potrebno za ličnu higijenu. Iznad toaletnog stola se nalazi veliko ogledalo, a za sve goste je obezbijeđen fen i pegla.
Kuhinja je opremljena zaista svim neophodnim asortimanom i standardnim aparaturama kao što su (ploča, frižider, čajnik i tost). Ispred same kuhinje se nalazi bijeli trpezarijski sto za 4 osobe. Kuhinja je hotelskog tipa tako da je u apartmanu zabranjeno kuvanje i spremanje hrane.
U spavaćoj sobi su udobni i veliki bračni krevet, garderober, ogledalo, noćni stolčići i lampe. Pored ovog garderobera postoji još jedan ormar koji se nalazi sa lijeve strane od ulaza u apartmanu.
Dnevna soba, kuhinja i trepezarijski sto čine jednu prostoriju u kojoj preovladava braon boja koja uz kombinaciju ljetnjih boja i drva predstavlja miran ambijent, stvoren za uživanje.
Dnevna soba je najupečatljivija, kako estetski tako i svojom opremljenošću i nevjerovatnim pogledom na more i ostrva. Pored lijepog braon dvosjeda koji se rasklapa tu je i fotelja u žutoj krem boji i bijeli stolčić, a u uglu sobe pored prozora nalazi se jedan tabure sa stocicem sa kojeg mozete da uživate u pogledu na more dok pijete jutarnju kafu. Televizor velike dijagonale koji emituje preko 100 kanala nalazi se na luksuznoj TV komodi. U sklopu apartmana ima besplatan WI-FI. Aranžman spavanja je 2+2. Ukrasnih detalja  i slika  ima dovoljno da dodatno oplemene prostor, a osvetljenje je jednom riječju - fantastično.